9 Jam Kakak Dalam Dewan Bersalin, Ibu Enggan Melawat Kerana Terkilan Sikap Kakak

Loading...

Saat menaip luahan perasaan ini, aku rasa amat sedih mengenangkan yang aku punya seorang kakak yang sangat selfish. Bukan untuk…

Continue Reading →

Loading...

12 Penipuan Popular Di Malaysia

Loading...

Dibawah disenaraikan 12 jenis taktik paling POPULAR yang digunakan oleh golongan ‘durjana’ malah JSJK Bukit Aman sudah megklasifikasikannya kian membimbangkan,…

Continue Reading →

Loading...

Apabila Puasa Dimusuhi.

Loading...

Memusuhi ibadat puasa, Memerangi bulan Ramadhan dan Meragui agama Islam. Itulah kesimpulan yang dapat kita rumuskan apabila memperkatakan tentangPresiden Tunisia…

Continue Reading →

Loading...

11 Kecederaan Paling Parah Dalam Bola Sepak Dunia (11 Gambar)

Loading...

Pemain bola sepak memang mendapat gaji yang lumayan dan lagi lumayan sekiranya bermain untuk kelab bola sepak dunia yang popular…

Continue Reading →

Loading...

Antara 10 yang terawal mendaftar di Facebook

Loading...

Facebook sudah menjadi fenomena di dunia pada abad ini… Semua benda menggunakan Facebook. Artis, produk kecantikan, dan kebanyakan artis lah..…

Continue Reading →

Loading...

Makanan Terakhir Banduan Sebelum Dihukum Mati..

Loading...

Makanan Terakhir Banduan Sebelum Dihukum Mati.. Walaupun diorang ni penjenayah yang kejam, sadis, dan tak berhati perut, diorang tetap ada…

Continue Reading →

Loading...

Tafsiran Mimpi Berkaitan Haiwan Menurut Islam

Loading...

Assalamualaikum dan salam sejahtera,entry kali ini aku nak share dengan korang tafsiran mimpi berkaitan dengan haiwan menurut Islam.Mesti korang pernah…

Continue Reading →

Loading...

9 Manusia Yang Dibesarkan Binatang

Loading...

Anda pasti pernah mendengar kisah tentang Tarzan ataupun Mowgli (The Jungle Book) ? Yang menjadi pertanyaan kita adalah, apakah mungkin…

Continue Reading →

Loading...

10 PEKERJAAN PALING TERUK DAN MENJIJIKKAN

Loading...

10. Monkeys Chaser at a Safari – Tugas Monkeys Chaser adalah untuk menghalang monyet daripada meninggalkan rizab melalui kereta (monyet…

Continue Reading →

Loading...

18 Cara Menyimpan Sayuran Dan Buahan Supaya Lebih Segar Dan Lambat Rosak

Loading...

Bahan-bahan mentah seperti sayuran dan buahan masing-masing mempunyai cara untuk mengekalkan kesegaran mereka. Pernah tak anda beli barang dapur dan…

Continue Reading →

Loading...