6 pemain yang berkemungkinan menyertai kelantan 2018

Loading...

Pemain sayap negara kemungkinan besar akan menyarung jersi kelantan pada 2018. Pemain ini sangat berkebolehan dengan skill mengelecek yang handal dan pakar dalam menjaringkan gol dari luar kotak penalti.

WAN ZACK SELANGKAH KE KELANTAN?

Setelah semusim bersama pahang , kecik atau wan zahrul nizam berkata ingin pulang bermain di kelantan jika diberi peluang oleh pengurusan baru kelantan.

KECIK PULA BERMINAT JOIN KELANTAN 2018.

REPUTASI SAYA AKAN PULIH JIKA SAYA PULANG KE KELANTAN.

Ini reaksi Mat yo atau norsharul idlan jika ditanya soal reputasinya yang kian pudar. Kelantan adalah tempat yang mana bakat pemain akan diasah kembali dan menjadi yang terbaik,

 

SHAKIR MUNGKIN PILIH SELANGOR, MELAKA ATAU KELANTAN

.

Bekas pemain JDT itu akan tamat kontrak hujung musim ini dan mungkin akan tukar angin ke pasukan lain. Kelantan paling kerap disebut-sebut bakal mengunakan khidmat shakir.

SAYA MAHU BALIK BERBAKTI PADA NEGERI SAYA.

Tidak dinafikan pemain sayap perak ini akan menyarung jersi TRW pada musim hadapan . Jika dilihat kepada reputasi , nazrin nawi antara pemain yang dapat mengembalikan kelantan kepada team yang digeruni lawan.

BIBI RAMJANI MINAT GHADDAR?

Kemungkinan kelibat penyerang sensasi kelantan akan kembali ke kelantan bagi musim 2018. JDT mungkin akan membawa masuk penyerang berbisa dan kemungkinan ghaddar akan disingkir. Dari media sosial juga ramai peminat JDT mahukan ghaddar disingkir kerana corak pemainan ghadar yang banyak bermain individu kurang diminati penyokong JDT..

sumber:- sinar harian express 2017

Loading...