5 Langkah Menjadikan Bateri iPhone Bertahan Lebih Lama

Loading...

  Ini 5 langkah yang akan membantu bateri iPhone anda bertahan lebih lama berbanding kebiasaannya. Check this out! 1. Mengubahsuai…

Continue Reading →

Loading...

Rezeki Sempit Kerana Terlajak Subuh

Loading...

Assalamualaikum First of all, aku nak cakap aku ni bukanlah baik sangat, setiap hari aku still buat dosa tak kiralah…

Continue Reading →

Loading...

Jaga-jaga dengan santan palsu

Loading...

Rasanya isu santan palsu ni dah basi. Aku pun sebenarnya dah beberapa kali terkena dengan santan palsu ni. Bila tengah…

Continue Reading →

Loading...

Wahai Kaum Wanita! Ketahuilah Make Up Boleh Menyebabkan Solat Anda Tidak Sah!

Loading...

Menjadi kewajiban apabila kita sukakan bermake up, maka haruslah kita mengetahui apa itu bahan yang boleh menyebabkan solat anda tidak…

Continue Reading →

Loading...

ANTARA SIMPAN WANG, EMAS DAN SAHAM

Loading...

Menabung merupakan amalan mulia tetapi anda perlu lebih tahu yang mana lebih sesuai Pilihan Dalam Pelaburan. A. Saham. Semasa kegawatan…

Continue Reading →

Loading...

Tips Memandu Sambil Menjimatkan Penggunaan Minyak

Loading...

Pasti ramai yang tidak tahu bagaimana untuk menjimatkan minyak ketika memandu kan? 1) Elakkan memperlahankan kenderaan secara mengejut. Jangan berhenti…

Continue Reading →

Loading...

AWAS! BAHAYA MINUMAN 3 DALAM 1 YANG TIDAK DIKETAHUI UMUM

Loading...

Minuman 3-in-1 boleh mendatangkan bahaya kerana ramai yang tidak menyedari ia sebenarnya mengandungi gula yang berlebihan selain digembar-gemburkan mampu menambah…

Continue Reading →

Loading...

Ketahui bagaimana membezakan beras asli atau beras plastik

Loading...

Negara China kini menjadi negara terbesar yang menghasilkan produk beras dan dijual diserata dunia. Ini membuatkan masyarakat takut tertipu dalam…

Continue Reading →

Loading...

AWAS!! PENIPUAN RESIT MAYBANK

Loading...

Assalamualaikum wbt.. AWAS!! Penipuan Resit Maybank  | Sekarang  ni bermacam-macam penipuan dok ada.. Naik risau kadang-kadang nak membeli online atau…

Continue Reading →

Loading...

TIPS UNTUK MENGENALPASTI PERFUME ORIGINAL DAN PERFUME FAKE (IMITATION, SEPHORA, REJECT ,GRADE AAA)

Loading...

Sekarang terlalu ramai orang menjual perfume secara online. Bagusla sebab ia menunjukkan demand yang orang membeli perfume online adalah tinggi.…

Continue Reading →

Loading...