‘Faham Tak Bodoh?’ – Batal Order Saat Akhir, Respon Pelanggan Ini Sungguh Biadap!

Dalam berbisnes memang banyak dugaan yang harus ditempuh. Lebih-lebih lagi jika perniagaan itu baru bertapak. Salah satu cara untuk maju adalah menjaga kepuasan pelanggan. Namun, bukan semua pelanggan boleh memuaskan hati kita.

Seperti perkongsian ini, wanita ini luah rasa kecewa apabila pelanggannya sanggup batalkan pesanan saat akhir. Bayangkan siap memperbodohkan orang. Geramnya!

Kek ala ais krim

Kereta rosak

Faham tak bodoh?

Saya tak kebulur duit awak

Alhamdullilah first time dpt customer mcm ni…semalam order nak kek arini…bila dh siap petang tanya kek dh siap ke..saya kata sudah… tiba2 ckp tak jadi amik…dah la tak jadi amik, saya gak kena bodoh….semlm tak tido siapkn kek…awk…awak ni kalau dah order jangan buat mcm ni…cr lak slh sy…

Kata tak suka kaler ni, pastu saya nk tukar krim tapi tak nak…Malah siap minta kurang lg..klu tak duit takpe je dik tp jgn wat org mcm sy mcm ni sy ni niaga online….siti fai ko kenal x dia ni…ak betul yirap….takpe awak saya tak kebulur duit awak..cuma sy nk awk tlng jg ati org..

Sumber : Anna Suhana

12 thoughts on “‘Faham Tak Bodoh?’ – Batal Order Saat Akhir, Respon Pelanggan Ini Sungguh Biadap!”

  1. I just want to tell you that I am beginner to blogs and certainly enjoyed your blog. More than likely I’m going to bookmark your site . You certainly come with very good article content. Thank you for sharing with us your blog site.

  2. Hi there outstanding blog! Does running a blog such as this require a large amount of work? I’ve no expertise in computer programming however I had been hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic nevertheless I just had to ask. Thanks a lot!

  3. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

  4. I was conversing with a buddy of my own regarding this and even regarding kik app as well. I think you made a number of great points on this page, we’re also looking forward to keep reading information from you.

  5. I’m very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *