Gempar jenazah timbul ke permukaan tanah (video)

Loading...

Allahuakhbar..besarnya kekuasaan mu allah..jenazah ni timbul di tanah perkuburan.semoga dosa nya diampunkan dan amalannya diterima allah..kejadian berlaku Kota Pontianak kalimantan Barat.Indonesia

Menurut dari sumber dari PONTV jenazah ini telah di makam kan lebih sebulan yang lepas, Tiba-tiba mayat tersebul timbul ke permukaan tanah kembali. Hal ini di katakan berlaku kerana berpunca daripada tanah perkuburan tersebut terendam ke dalam air terlalu lama.

Ramai warga tempatan datang ke lokasi bagi melihat sendiri kejadian yang dianggap pelik ini, Salah seorang penduduk di sekitar tanah perkuburan tersebut menceritakan jenazah tersebut di temukan sekitar jam 12 tengah hari oleh seorang pemotong rumput dan seterus nya menceritakan hal tersebut kepada penduduk yang lain seterusnya melaporkan perkara tersebut kepada pihak polis.

 

Pihak keluarga jenazah tersebut di maklumkan dan bergegas datang ke lokasi tersebut. Jenazah tersebut merupakan seorang wanita, Selesai siasatan jenazah tersebut di makam kan kembali di tempat yang sama.

saksikan video di bawah:-

sumber:- infoayam.com

Loading...