Senarai Pemain Yang Digugurkan & Terbaru Dalam Skuad JDT Musim 2018

Loading...

Rumours
Ghaddar – Out
Guerra – Out
Jorge Pereyra Diaz – In
Harris Harun – In

Syafiq Ahmad – In
Adam Nor Azlin – In
Shahrel Fikri – In
Syamer Kutty Aba – In
Adib Zainuddin – In
Gopi – Out
Mahali – Out
Shakir Shaari – Out

TIMBUL spekulasi bekas pemain import Johor Darul Ta’zim (JDT), Jorge Pereyra Diaz kononnya akan kembali menyarung jersi Harimau Selatan, lapor MOHD FIRDAUS YON

Meskipun ia hanya khabar angin, kebanyakan penyokong setia JDT amat mengalu-alukan kehadiran semula penyerang dari Argentina itu.

Selain mengakui rindu kelincahan pemain terbabit di dalam padang, netizen turut mahu melihat Diaz bermain semula dengan juara Liga Super empat musim berturut-turut itu.

Dikhabarkan Diaz yang kini beraksi bersama sebuah kelab berpangkalan di Mexico bakal mengisi kuota import JDT untuk saingan Liga Malaysia musim depan.

Ada yang mendakwa sekembalinya Diaz ke JDT dipercayai dipengaruhi oleh seorang lagi bekas penyerang import kelab berkenaan dari Argentina, Luciano Figueroa.

Kebanyakan laman penyokong bola sepak turut menggembar-gemburkan khabar angin mengenai kepulangan semula Diaz ke selatan tanah air.

Difahamkan, khabar angin tersebut tercetus susulan gambar Diaz bersama anaknya yang memakai jersi JDT dalam posting terbaharu di laman Instagram milik pemain terbabit.

Sumber : buletin viral

Loading...