“Ummi,Ye Sayang,Haa Dengar Tu Anak Kita Panggil Kita Umi Bukan Walid Ya,Budak-budak Tak Pandai Menipu”- Video Anak Panggil Sajat “Ummi”

Loading...

Nama Nur Sajat di kenali ramai melalui bisnes kosmetik yang di usahakannya dengan tagline Let`s Cantik Jangan Mengata. Selain itu, akhir-akhir ini Sajat juga di rundum pelbagai kontroversi kerana di kata cuba untuk mengelirukan ramai netizen tentang jantinanya.

Di lihat sedang meniti bahagia bersama kekasih tercinta, Sajat pernah bersuara untuk mahu menamatkan zaman bujangnya dengan menjadi isteri kepada Coach Yen, seorang jurubina badan.

Sajat juga sudah mengambil 2 orang anak angkat kembar yang di jaga bagaikan anak sendiri.Kini anak-anak itu juga makin membesar.

Dalam satu rakaman video, kelihatan anaknya memanggilnya dengan panggilan Ummi. Sajat pun meyakinkan orang ramai bahawa dia sememangnya wanita sejati kerana katanya budak-budak tidak pandai menipu. Jika anak memanggilnya Ummi bererti dia adalah wanita,itu kata Sajat

Namun begitu, rakaman video itu menerima banyak reaksi lucu dari orang ramai :

“Kids do not know how to lie but are easily lied to..”

“Seumur hidup sya.. sya x pernah tgk prempuan yg cuba buktikan dia tu prempuan😂😂😂..”

“Tu laa. Pempuan tak gigih nak tunjuk dia pempuan…”

“mmg lha dia call u ummi, sbb u ajar mcm tu, if u ajar call walid, walid lha dipanggilnya.. bang sajat buat lawak..”

“kalau dari kecik di ajar panggil umie dah besar dia panggil umie lah deyy..cuba dari kecik di ajar panggil papa ke daddy ke ayah ke so bila dia dah besar tak kan nk panggi umie pulak ayooo budak budak pun boleh fikir logik nya..”

“Untung anak angkat dye..nak ape je mesti dapat..huhuhu..”

sumber

Loading...